[Noaptea Agentiilor – the inside story] Cum am facut Noaptea Agentiilor HAPPY la pastel

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Cum am facut Noaptea Agentiilor HAPPY la pastel

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. De la pastel am primit doi: Alina Dumitru (exploratory pr manager) si Simona Dumitru (meticulous research & strategic planner), care povestesc in continuare.

La pastel am “decorat” Noaptea Agentiilor cu muuulte zambete, pentru ca asa ne place sa fim... HAPPY. :) Am implicat toata echipa si toate colturile agentiei. Fiecare dintre noi a avut cate un rol intr-unul dintre cele 10 ateliere creatoare de voie-buna. Inca mai dezbatem unde a fost coada mai mare si nu ne putem hotari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related