[Noaptea Agentiilor – the inside story] Pasiunile de dupa 6

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Pasiunile de dupa 6

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Andreea Blejan povesteste cum a fost la DDB si Tribal Romania la Noaptea Agentiilor 2014. 

Pentru o seara, terasa agentiei noastre s-a transformat intr-un loc de intalnire cu oameni dragi noua, prieteni vechi si noi, clienti si multi colegi din toate agentiile.

In momentul in care ne-am decis sa participam din nou la Noaptea Agentiilor, conceptul After Six Cafe a venit in mod natural pentru ca ne-am dat seama ca, mai presus de ceea ce facem in fiecare zi la birou, ne place si mai mult sa povestim despre pasiunile noastre de dupa ora 6. Asa ca firesc a fost sa invitam pe toata lumea sa vorbeasca despre pasiuni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related