Corina Bacanu si Lavinia Petruescu, in echipa Godmother

Corina Bacanu si Lavinia Petruescu, in echipa Godmother

In prima parte a acestui an, Godmother si-a extins echipa: Corina Bacanu este noul Group Creative Director al agentiei, iar Lavinia Petruescu ocupa functia de Strategic Director.

"Povestea Godmother este cool dar cu picioarele pe pamant. Nu, Godmother nu a crescut intr-un an cat altele in 3, 8, sau 9, Godmother a crescut in 15 ani cat altele in 15 ani. Nu am adaugat nimic artificial produsului nostru, nu am facut munca doar de dragul unui headline in ziar, avem clienti care sunt impreuna cu noi de ani buni de zile si care, sper eu, ne vor ramane in continuare alaturi. Pentru ca, doar cu timp si rabdare putem creste organic branduri. [...] Godmother vine acum cu o formula imbunatatita. Pentru ca piata e in continua schimbare, consumatorii nu mai inghit pubicitate, ci vor entertainment si povesti, am adaugat retetei existente 2 oameni cu experienta, profesionisti care au dovedit de-a lungul timpului ca pot construi povesti frumoase", a declarat pentru IQads Valentin Vacarus (Managing Director, Godmother).

Corina Bacanu a inceput sa lucreze in comunicare in 2001, la McCann Erickson ca junior copywriter. A facut apoi parte din echipele GMP si Leo Burnett unde a lucrat pentru clienti precum Bergenbier, Orange, Cosmote sau BOOM TV. Cariera ei a continuat la DDB ca Head of Copy, dupa 2 ani devine Creative Director si este responsabila de produsul creativ pentru Alpha Bank, Rikado sau Kronospan. In 2013 a ocupat functia de Experienced Creative la THE SECRET SERVICE.

"Si eu am crescut in 34 de ani tot cat altii in 34 de ani. Si cariera mea tot un parcurs lung a avut. Nu am ars etape, nu am sarit de la statutul de junior copywriter la Director of Creative Illumination si am muncit. Cam aceeasi reteta ca a agentiei unde intarzii in fiecare dimineata. Cu bun simt, totusi. Nu cred ca mai am nimic de adaugat acum, cel mai bine va fi sa mai apar pe celebrul site IQads la creditele vreunei campanii. Va pup!", a declarat Corina.

Lavinia Petruescu a intrat in industria de comunicare acum 10 ani, la Lufthansa unde a inceput printr-un program de pregatire in management si comunicare corporate pe care l-a efectuat la Frankfurt, ocupand apoi pozitia de Marketing & PR Manager pentru Romania si Moldova. Dupa Lufthansa, a lucrat ca si Corporate Marketing Coordinator Romania & Bulgaria la Samsung Electronics Romania. Cariera ei a continuat la biroul din Viena a agentiei in house a grupului Samsung, Cheil Worldwide. Aici a fost responsabila de strategia  de comunicare a brandului pentru tarile din Sud-Estul Europei. Din februarie 2012 este desemnata sa deschida biroul agentiei la Bucuresti ocupand pozitia de Office Representative. Cheil Worldwide este cea mai mare agentie de comunicare din Asia si a fost detinuta de Samsung Group.

"Eu personal cred cu tarie in agentiile 100% naturale care inteleg ca ar trebui sa se gandeasca mai mult la ce sa faca pentru oameni decat la ce sa le spuna oamenilor si care reusesc sa transmita asta si clientilor. Ma bucur ca am gasit la Godmother ambitia si agilitatea specifica unei agentii independente care are un trecut din care a invatat si care doreste acum sa scrie o noua poveste", a spus Lavinia. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related