[Noaptea Agentiilor – the inside story] Starry Night by Communications Media

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Starry Night by Communications Media

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Alexandra Ursu povesteste cum a fost la Communications Media, din Oradea, la Noaptea Agentiilor 2014. 

Noaptea Agentiilor la Communications Media a fost un adevarat garden party sub titlul Out Of Office Night. Noaptea instelata nu a ramas doar pe afisul nostru, ci a luat viata alaturi de partenerii, clientii si colaboratorii nostri, dar si de multi alti pasionati  de publicitate. Peste 150 de persoane ne-au trecut pragul pana la ora 4 dimineata, depasindu-ne orice asteptari. Asta a fost o super recompensa pentru toata lumea din agentie care a pus umarul la treaba pentru ca noaptea asta sa iasa bine : Diana, Adriana, Cipri, Laci, Vlad, Angi, Sebi and myself. Impreuna am pregatit un program care sa stimuleze toate simturile si creativitatea. Astfel, de-a lungul noptii ne-am prezentat agentia si hobby-urile mai mult sau mai putin weird, de la origami si masti funky la limba chineza si prepararea cocktailurilor. Am avut muzica awesome de la Nicecream, mancare delicioasa preparata de cei dintre noi pasionati de gatit si cocktailuri care au facut furori. Berea de la Grolsch ne-a racorit dupa ce ne-am incalzit la atelierele crafty, iar surpriza mult asteptata a serii a fost spectacolul interactiv de improvizatie sustinut de actori talentati ai Teatrului Regina Maria, cel mai prieten client. Petrecerea s-a intins mult dupa miezul noptii, iar feedbackul post-eveniment, atat verbal, cat si pe mail sau pe facebook, a fost incredibil. Acest lucru ne bucura si ne face sa vrem ca viitoarea Noapte a Agentiilor sa vina mai repede.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related