Medalia de Aur la Salonul de Inventii de la Geneva pentru romanul care a creat panoul publicitar AdBicy

Medalia de Aur la Salonul de Inventii de la Geneva pentru romanul care a creat panoul publicitar AdBicy

Prezent la Salonul de Inventii de la Geneva in perioada 2-6 aprilie 2014, Ovidiu Teofanescu a castigat medalia de aur cu felicitarile juriului pentru inventia panoului publicitar AdBicy. AdBicy reprezinta un panou publicitar mobil si modular ce poate fi tractat de o bicicleta sau de un promoter pe role. AdBicy este demontabil, poate fi ansamblat in 5 forme diferite si poate fi transportat  intr-o geanta special conceputa, de mici dimensiuni, arata un comunicat emis de enTourage.

AdBicy este un panou outdoor modular, sub forma de remorca de bicicleta. Panoul foloseste doar tractiune umana si este 100% ecologic. Promoterii pot fi echipati cu amplificatoare de voce si mp3-uri, astfel incat campaniile vor fi vazute si auzite. De asemenea, advertiserii isi pot urmari campaniile in timp real prin intermediul unui GPS, care, pe langa optiunile de urmarire, detine si modul de inregistrare si monitorizare a vocii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related