La ridicarea vizelor pentru Uniunea Europeana, Timisoreana se bucura alaturi de romanii de peste Prut

La ridicarea vizelor pentru Uniunea Europeana, Timisoreana se bucura alaturi de romanii de peste Prut

Cu ocazia ridicarii obligativitatii vizelor pentru tarile din Uniunea Europeana pentru cetatenii Republicii Moldova, Timisoreana a amplasat la granita dintre Romania si Basarabia o serie de outdoor-uri prin care saluta aceasta initiativa. Brand-ul ii invita pe romanii de peste Prut sa sarbatoreasca aceasta decizie cu bere Timisoreana, arata un comunicat emis de THE PRACTICE. Outdoor-urile sunt create de GMP.

„Timisoreana, prima bere romaneasca, este un brand iubit in egala masura de catre romanii de pe ambele maluri ale Prutului. Este aici de pe vremea cand Prutul era doar un rau, nu si o granita, si va ramane in continuare aici, alaturi de romani. Am vrut sa marcam acest moment istoric al eliminarii vizelor printr-un billboard contextual amplasat chiar la granita. Nu e prima campanie de reactive marketing pe care o implementam pentru Timisoreana si ii multumim clientului pentru curaj", a declarat Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related