Via Praga: Cristian Costea - In tara nu iti dai seama cat de important e sa renunti la bagaje si sa uiti tot ce stiai

Via Praga: Cristian Costea - In tara nu iti dai seama cat de important e sa renunti la bagaje si sa uiti tot ce stiai

Dupa ce a terminat Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si a lucrat un pic ca freelancer, art-ul Cristian Costea a pornit prin agentiile de publicitate romanesti, petrecand 6 ani la Publicis si 2 ani la Saatchi&Saatchi. A urmat trecerea catre McCann Erickson, unde a petrecut 6 luni, luand apoi decizia de a accepta un job in afara tarii.

Asa ca, din luna martie a acestui an lucreaza in Praga pentru Ogilvy & Mather si Geometry Global, unde face echipa cu copy-ul Carmen Dobrescu (si cu care ne-am vorbit de asemenea).  Ne povesteste in continuare despre luatul de la capat, chiar si atunci cand nu simti neaparat nevoia unei schimbari.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related