Via Praga: Carmen Dobrescu - Urania ma bate la cap de 1 an si jumatate ca o sa plec in strainatate

Via Praga: Carmen Dobrescu - Urania ma bate la cap de 1 an si jumatate ca o sa plec in strainatate

Pe Carmen Dobrescu o gasiti la Praga, in postura de copywriter concomitent la Ogilvy & Mather si Geometry Global. Nu e singura, ci insotita de art-ul Cristian Costea (nici el nu a scapat de interviu) pe care l-a cunoscut in vremea cand lucrau impreuna la Publicis. Echipa stransa fiind, cei doi au plecat dupa cativa ani la Saatchi&Saatchi, apoi la McCann Erickson, netrecand mult timp pana sa fie surprinsi cu o oferta de job de la Ogilvy Praga. In continuare, Carmen ne spune de ce a acceptat, cum a plecat si in ce fel merg lucrurile pe taramuri straine.

Cateva cuvinte despre Carmen

Am inceput acum 7 ani la Publicis, dupa un training foarte cool la Leo Academy, pe vremea in care nu se inventase internship-ul (sic!). Capa a vazut ceva acolo, a zis “Hai” si intuitia lui a continuat sa mearga in directia buna cand a decis ca voi face echipa cu Cristian Costea, un art director minunat. La Publicis am crescut impreuna aproape 5 ani, unde am lucrat pe Nissan, Microsoft, OMV, Granini si-am pontat cateva premii si shortlisturi. Ne-am luat apoi zborul spre Saatchi unde ne-am incercat fortele sub Johan Ohlson, pe Raiffeisen Bank, Milka, Petrom, Astra Zeneca si in acerba competitie saptamanala pe sticle de vin, Golden Grape. Apoi a urmat McCann, de care ma simt foarte atasata, este o efervescenta creativa incredibila pe Jules Michelet cu Adrian Botan, Andres Vergara, Nir Refuah si Catalin Dobre plus foarte multi publicitari talentati. Am lucrat pe Bite, Julius Meinl si Coca Cola, toate proiecte internationale. Sunt in Praga de aproape o luna si jumatate si sper ca astrele sa fie prietenoase si aici. Si una pentru cunoscatori: va astept cu drag la karaoke.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related