6 campanii cu si despre romi

6 campanii cu si despre romi
Sursa foto: https://www.facebook.com/AgentiaImpreuna

“A venit un lup din crang/ Si-alerga prin sat sa fure/ Si sa duca in padure/ Pe copiii care plang. […] Ieri pe drum un om sarac/ Intreba pe la vecine:/ - Poarta-se copiii bine?/ Daca nu, sa-i var in sac! […] Si-a venit un Negustor/ Plin de bani, cu valfa mare,/ Cumpara copii pe care/ Nu-i iubeste mama lor”. Asta li se intampla copiilor obraznici pe vremea cand George Cosbuc a scris “Cantec”. Cand eram eu mica, cam cu 90 si ceva de ani mai tarziu, parintii “te dadeau la tigani” daca nu erai cuminte. Inca ma intreb cand si cum au fost inlocuiti lupul, omul sarac si negustorul. Intuiesc posibile raspunsuri, dar cred ca mai util ar fi sa sarim peste posibilele explicatii si sa trecem la posibilele solutii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related