Seara IAA Young Professionals: Big Data Era

Seara IAA Young Professionals: Big Data Era

Miercuri, 16 Aprilie, incepand cu ora 19.00, la sediul IAA Romania (Calea Victoriei 126, etaj 3, in incinta Teatrului Act), IAA Young Professionals revine cu o noua editie a Serilor YP, in care se va discuta despre impactul fenomenului Big Data ca tendinta ce va afecta modul in care se lucreaza in mediul business.

In contextul in care evolutia tehnologica le permite organizatiilor sa stocheze, sa acceseze si sa analizeze aceste noi fluxuri masive de date, companiile incep sa trateze fenomenul ca o problema presanta.

Despre prioritatea, oportunitatea si importanta fenomenului Big Data vor vorbi patru invitati: Marian Pascu (Big Data Technical Leader, IBM SEE), Radu Puchiu (Secretar de Stat, Cancelaria Primului Ministru), Mircea Giurcan (Senior Adviser, Performance Improvement Business Advisory Services, EY Romania) si Ioana Hreninciuc (Commercial Director, Bigstep Infrastructure), iar tematica va fi abordata din multiple perspective, intr-un context relevant atat pentru mediul de business, cat si pentru consumatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related