Ballantine's Academy recruteaza 10 ambasadori de brand pe Facebook

Ballantine's Academy recruteaza 10 ambasadori de brand pe Facebook

In perioada 30 martie – 31 aprilie, Ballantine’s Romania organizeaza "Ballantine’s Academy", o campanie de recrutare pe Facebook prin care cauta 10 ambasadori de brand in randul studentilor romani. Castigatorii acestui program vor primi titlul de Whisky Expert si vor lucra alaturi de echipa locala Ballantine’s timp de un an, arata un comunicat emis de Geometry Global.

In centrul proiectului se afla o aplicatie de Facebook si o campanie de teasing lansata la inceputul lunii martie. Agentiile care au lucrat pentru campanie sunt Geometry Global (creatie si project management) , iLeo (programare si implementare) si Front Line Marketing (BTL, gestionarea celor 10 castigatori).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related