Peste 40 de personaje de desene animate vin in sprijinul copiilor afectati de cancer

Peste 40 de personaje de desene animate vin in sprijinul copiilor afectati de cancer

In noiembrie 2013, Ogilvy Brazilia a realizat pentru GRAACC (Support Group for Children and Adolescents with Cancer, Sao Paolo) o campanie sociala cu scopul de a elimina prejudecatile privind imaginea copiilor afectati de cancer care se confrunta cu caderea parului in urma tratamentelor suferite.

Campania din 2013 a presupus ca o serie de personaje cunoscute de desene animate "sa se rada" la randul lor in cap.

In Brazilia, luna aprilie 2014 este dedicata luptei impotriva cancerului si, cu aceasta ocazie, campania Bald Cartoons a trecut pe plan international, informeaza un comunicat din partea Ogilvy Brazilia. Mai mult de 40 de personaje animate recunoscute la nivel mondial incep sa se alieze miscarii, printre ele aflandu-se Popeye si Olive Oyl, Hello Kitty, Equestria Girls, supereroul The Phantom, Garfield, Snoopy sau Mister Potato Head.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related