Syscom Digital, singura agentie dublu premiata la Mobile Awards Romania 2014

Syscom Digital, singura agentie dublu premiata la Mobile Awards Romania 2014

La editia de anul acesta a Mobile Awards Romania, Syscom Digital a obtinut premii pentru doua dintre aplicatiile pe care le-a dezvoltat, devenind singura agentie digitala dublu premiata din cadrul festivitatii, informeaza un comunicat din partea agentiei. Platforma Donatie.ro s-a clasificat pe locul al doilea in cadrul sectiunii Special Projects, iar aplicatia mobile Guerrilla LogOut a obtinut locul al treilea la sectiunea Brand Applications. Puteti consulta lista intreaga a castigatorilor Mobile Awards Romanai 2014 aici.

"Anul acesta n-a fost sa fie si un premiu intai, insa am luat un premiu trei din vreo 20 si ceva de inscrieri la Brand Mobile Apps si un premiu doi din alte peste 10 inscrieri la Mobile Special Projects. Colegilor mei, care au facut o treaba excelenta cu doua premii din trei inscrieri, le spun bravo din toata inima!", a declarat Maia Novolan (General Manager, Syscom Digital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related