Lowe&Partners #dacupace pentru ZIZIN

Lowe&Partners #dacupace pentru ZIZIN

Lowe&Partners semneaza "Da cu pace", campania de imagine pentru ZIZIN ce marcheaza intrarea brandului de apa minerala in portofoliul agentiei. Schimbarea vine in urma unui proces amplu de selectie. Conform unui comunicat din partea GolinHarris, principalul obiectiv al noii campanii este diferentierea brandului intr-un mod creativ si original. Campania ii provoaca pe oameni sa fie mai echilibrati, mai iertatori si sa "dea cu pace".

 Diana Stancu Mottok (Account Director, Lowe&Partners) explica acest concept:

"In fiecare zi oamenii au parte de conflicte inerente, fie ca vorbim despre familie sau despre situatii din viata cotidiana. Astfel de momente duc la o stare de nervozitate care ii poate face pe oameni sa isi piarda cumpatul si sa actioneze impulsiv. Se stie insa ca o persoana echilibrata spune intotdeauna mai usor ‘iarta-ma’, iar ZIZIN propune un stil de viata echilibrat, mai cumpatat si mai intelegator, de aici conceptul campaniei Da cu Pace".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related