IAB MIXX Awards 2014 a dat startul inscrierilor

IAB MIXX Awards 2014 a dat startul inscrierilor

A inceput perioada de inscriere pentru cea de-a 3 a editie a Premiilor IAB MIXX Awards, data limita pana la care campaniile pot fi inscrise in concurs fiind 31 mai. Inscrierile se fac prin intermediul unei platforme online. Festivitatea de premiere a etapei nationale a acestei competitii internationale care recunoaste si rasplateste cele mai bune campanii digitale ale anului va avea loc pe 12 iunie, in cadrul conferintei regionale de comunicare digitala ICEEfest, la Grand Cinema Digiplex Baneasa – Epika Hall, arata un comunicat emis de Rogalski Damaschin.

"Anuntam cu placere deschiderea inscrierilor pentru MIXX Awards Romania, competitie care a ajuns la a treia editie, la care il vom avea alaturi de noi pe domnul David Doty, Executive Vice President & CMO al IAB US, atat ca invitat special la Gala MIXX Awards cat si ca presedinte onorific al juriului. Organizarea editiei locale a MIXX Awards aduce industriei romanesti de publicitate digitala un beneficiu de imagine pe plan international si, de aceea, incurajam cat mai multe agentii si companii sa participe la MIXX Awards pentru a contribui la promovarea publicitatii digitale autohtone", a declarat Ioana Anescu (Director Executiv, IAB Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related