Publicitarii se intrec pentru titlul de Agentia Anului la Fotbal

Publicitarii se intrec pentru titlul de Agentia Anului la Fotbal

Pe 15 si 16 mai publicitarii vor intra pe teren sa-si demonstreze creativitatea si competitivitatea si in afara biroului, la Cupa Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff si echipata de PUMA. Evenimentul are loc la Daimon Sports Club. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Programul complet al Cupei este disponibil aici. In prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar in cea de-a doua turneul final si festivitatea de premiere. Logistica de la eveniment (si umbra) vor fi oferite de Event Stuff. 

Echipele care vor participa anul acesta sunt Geometry Global (Geometria fazei), Infinit Solutions (Infinit Scorers), Viva Advertising (Viva Team), Carturesti, Grup Sapte (Galacticii Grup Sapte), pastel (Kvantu' pastel), Lowe Group (F.C. Lowe - One Big Band), Ad Production (Ad Production Team), Wave Division (Joga Bonito), Momentum, Mediafax Monitorizare, GMP (Athletic de Leonidas), Advice Students Romania, REEA, Media Investment Communication (Dream Team The Group), Fokus  Interactive, Daedalus Consulting (Eagles Daedalus), Httpool (Black Tigers), Webstyler, Verla (F.C. Verla), FCB Bucharest, Voluntari pentru Idei si Proiecte (F.C. VIP); PRIME Romania, ThinkDigital, First Advertising Agency, FrontLine Marketing si Erka Promotions & Events (Erka Unlimited). 

Reprezentativele nu se vor bate doar in goluri, ci si in creativitate. Pe langa mult ravnitul titlu de Agentia Anului, jucatorii se vor intrece intr-o competitie de embleme fotbalistice. Pe site-ul cupei puteti vedea cum au incercat reprezentativele de anul acesta sa-si intimideze concurenta.

Celelalte premii oferite sunt Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol si Cea mai infocata galerie. De asemenea, Event Stuff va premia cea mai buna logistica in teren.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related