Chapter 4 este cea mai buna retea de comunicare din Europa de Est

Chapter 4 este cea mai buna retea de comunicare din Europa de Est

The Holmes Report, una dintre cele mai importante surse de stiri si informatii din domeniul relatiilor publice, a oferit retelei Chapter 4 titlul de "Eastern European Consultancy of the Year", arata un comunicat din partea GMP. Filiala din Romania a retelei, care face parte din GMP Group si este unicul reprezentant Burson-Marsteller pe piata locala, a fost agentia cu cea mai rapida crestere din retea, atat ca business, cat si ca numar de clienti si proiecte desfasurate in ultimul an.

Despre distinctia oferita Chapter 4, Paul Holmes (CEO, The Holmes Report Group) spune:

"De la lansarea sa in 2010, Chapter 4 a demonstrat ca este un jucator important in Europa de Est [...]. Cu o rata de crestere anuala a business-ului de 40%, reteaua si-a consolidat o lista impresionanta de clienti care include HP, Ericsson, Schneider Electric, SAP, Dr. Oetker, Reed Exhibitions, WWF, Siemens, Swiss International Air Lines si AbbVie. Realizarile din ultimul an includ o campanie de crestere a gradului de constientizare in ce priveste contraceptia de urgenta pentru Gedeon Richter, o campanie de CSR pentru cosmeticele Revelique si lansarea unui sistem de masurare propriu numit Brands4ever, care evalueaza legatura emotionala dintre branduri si consumatori".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related