Google domina topul celor mai mari furnizori de spatii media la nivel international

Google domina topul celor mai mari furnizori de spatii media la nivel international

Pe primul loc in topul realizata de reteaua ZenithOptimedia a celor mai mari furnizori de spatii media la nivel international se situeaza Google, avand venituri cu 47% mai mari decat compania situata pe locul II – DirecTV. Aceast decalaj a crescut de la 39% in editia de anul trecut a raportului, din moment ce search-ul ca functiune nucleu a lui Google a beneficiat de cresterea rapida a volumului in zona smartphone-urilor si a tabletelor, arata un comunicat emis de Zenith Romania.

Doua companii chineze - CCTV si Baidu – au intrat anul acesta in Top 30 Global Media Owners, fiind pentru prima data cand o companie din China reuseste acest lucru. Acestea se alatura companiei braziliene Globo, fiind singurele companii din top ce fac parte din pietele emergente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related