Prezi.com, Sziget Festival si Doza de Has la Conferinta PRbeta 2014

Prezi.com, Sziget Festival si Doza de Has la Conferinta PRbeta 2014

Intre 15 si 16 mai, la City Business Centre (Corp D) din Timisoara, va avea loc a patra editie a Conferintei PRbeta, conferinta regionala despre comunicare online. Reprezentanti ai Prezi.com, Sziget Festival (Sziget Cultural Management), precum si vlogger-ul Mikey Hash, autorul Dozei de Has, sunt cativa dintre invitatii care vor vorbi in cadrul evenimentului. Conferinta PRbeta este organizata de agentia timisoreana de relatii publice, PRbeta Agency, si se adreseaza celor care doresc sa invete mai multe despre cum isi pot promova compania intr-un mod eficient, specialistilor din domeniu si tuturor celor pasionati de comunicare, arata o informare a organizatorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related