Cam care e IQ-ul unui capac

Cam care e IQ-ul unui capac

“Preparata doar din boabe atent selectionate, cafeaua X iti va desfata simturile in fiecare dimineata…”

Poate c-a venit timpul sa dam un refresh modului in care brandurile de cafea comunica. Cumva, asta si-au propus si cei de la Nescafe Mexic cu proiectul Alarm Cap. Pe scurt, e vorba despre un capac inteligent cu dublu rol: pastreaza prospetimea cafelei din borcan si dimineata se comporta ca un ceas cu alarma. 

Mai pe lung, este vorba despre o editie limitata de borcane, ale caror capace sunt produse cu ajutorul unei imprimante 3D si care sunt prevazute cu un ceas cu alarma. In total, au fost produse si asamblate 200 de astfel de capace. Cand iti faci cafeaua dimineata, iti setezi ora la care vrei sa te trezesti. A doua zi, la ora stabilita, alarma porneste si nu se opreste decat atunci cand desfaci capacul. Ca sa-ti faci o cafea care sa te-ajute sa-ncepi ziua in forta, desigur. Ideea vine de la Publicis Mexic, care si-a lansat recent un Laborator de Inovatii, si a fost pusa in practica de studioul NOTLabs, din California.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related