pastel extinde colaborarea cu kika si pe zona de digital in 2014

pastel extinde colaborarea cu kika si pe zona de digital in 2014

In urma unei licitatii organizate la inceputul anului, pastel a preluat contul de digital al retailerului de mobila kika pentru 2014, informeaza un comunicat din partea agentiei. pastel colaboreaza cu kika de un an pentru servicii de comunicare, de la PR si evenimente pana la social media.

"Am descoperit in echipa pastel, pe langa profesionalism, multa creativitate, deschidere si dinamism. Nicio provocare nu a fost prea mare, niciun deadline nu a fost prea scurt. Am comunicat excelent cu intreaga echipa, am implementat proiecte frumoase si ne-am dat seama ca nu sunt doar un partener de business, ci si un partener de drum. De aceea, am ales sa continuam in 2014 alaturi de pastel, apeland la si mai multe servicii", a declarat Lars Lund (Country Manager, kika Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related