FRIENDS TBWA/Bucharest: Ne-am propus sa construim una dintre cele mai bune agentii din Romania

FRIENDS TBWA/Bucharest: Ne-am propus sa construim una dintre cele mai bune agentii din Romania

La jumatatea lunii mai, FRIENDS Advertising a anuntat ca a fuzionat cu TBWA Bucuresti, creand astfel o noua agentie, FRIENDS TBWA/Bucharest. Cateva zile mai tarziu, Sorin Tranca (Managing Partner, FRIENDS) si Doris Danner (Director Regional Europa, TBWA) s-au intalnit cu presa pentru a da mai multe detalii despre fuziune si schimbarile pe care aceasta le aduce.

"Aceasta fuziune, despre care vorbim de 4 luni, a evoluat dintr-o discutie privata despre piata creativa. Ni s-a parut ca e cel mai potrivit lucru pe care putem sa-l facem: sa punem puterea internationala a TBWA si baza lor de clienti alaturi de energia si cunostintele noastre locale ca sa construim, hai sa nu zic cea mai buna agentie, dar una dintre cele mai bune agentii din Romania", a spus Sorin Tranca. "In multe cazuri, o fuziune are ca punct de plecare chestiuni problematice, de ineficienta economica. In cazul nostru nu a fost vorba de asa ceva. Cele doua agentii o duceau bine, fiecare avea oameni buni si o baza de clienti stabila. Am vrut doar sa aducem aceste compentente la un loc, ca sa ne fie si mai bine".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related