IAB MIXX Awards 2014: componenta juriului si criteriile de selectie

IAB MIXX Awards 2014: componenta juriului si criteriile de selectie

IAB MIXX Awards a desemnat membrii juriului care vor selecta cele mai bune campanii din mediul digital romanesc dintre cele inscrise in cea de-a 3-a editie a competitiei, anunta un comunicat emis de Rogalski Damaschin.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie, in cadrul conferintei regionale de comunicare digitala ICEEfest, la Grand Cinema Digiplex Baneasa – Epika Hall. Data limita de inscriere a proiectelor si campaniilor la Premiile IAB MIXX Awards este 31 Mai 2014.

David Doty (Executive Vice President & CMO, Interactive Advertising Bureau US) va fi prezent pentru prima data in Romania, fiind totodata presedintele onorific al juriului si invitat special la Gala Mixx Awards pentru a inmana premiul "Best MIXX".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related