Andrei Munteanu (Lowe&Partners): Acum 2 ani am intors un 0 - 4 la pauza si am trimis meciul in prelungiri

Andrei Munteanu (Lowe&Partners): Acum 2 ani am intors un 0 - 4 la pauza si am trimis meciul in prelungiri

Cupa Agentiilor la Fotbal 2014 se apropie, echipele se antreneaza, gazonul se grebleaza si noi luam la intrebari publicitarii care se pregatesc de competitie. Azi a venit randul Grupului Lowe, FC Lowe One Big Band cum s-ar zice, sa ne raspunda la chestionarul despre starea fotbalului romanesc. Desemnat reprezentant a fost Andrei Munteanu, Copywriter la Lowe&Partners. Il puteti vedea in poza de mai sus, special facuta pentru acest material, dar si in filmuletul care ne arata o zi de antrenament a echipei publicitaro-fotbalistice din care face parte. Go, go, FC Lowe!

Te-a emotionat arestarea lui Gica Popescu in Dosarul Transferurilor? Crezi ca isi merita sau nu soarta?
Prefer sa vorbesc doar despre acele actiuni ale lui Gica Popescu care ma emotionau intr-adevar si ma refer aici la binecunoscutele-i iesiri cu mingea la picior din propria jumatate. Pe atunci, insa, el nici nu era Gica de fapt, ci era Baciul. Dupa, nu stiu ce s-a mai intamplat.

De ce crezi ca femeile sunt atrase mai tare de fotbalisti decat de, sa zicem, bibliotecari?
Probabil pentru ca fotbalistii stiu doar sa numere, si au si ce, iar bibliotecarii stiu doar sa citeasca. Si au si ei ce. Oricum am o banuiala ca foarte multi fotbalisti ar fi ramas burlaci pe viata daca ar fi fost bibliotecari.

Crezi ca fotbalul romanesc a decazut in ultimii ani?
O data la patru ani fotbalul romanesc incearca sa-si trimita o reprezentanta la Concursul Absolut de Frumusete. De la statutul de aspiranta al celui mai frumos dans al balului din ‘94, Romania a ajuns sa-si peticeasca grosier gaurile din aparare si sa se fardeze excesiv pentru a-si ascunde lipsurile din atac, doar doar ar mai prinde o intrare pe la usa din lateral, a barajului. Insa nu mai pacalim pe nimeni. Cam asta inseamna decadere, nu?

Care a fost cel mai memorabil meci pe care l-ai jucat? Dar pe care l-ai vazut? Si de ce.
Mie imi plac rasturnarile dramatice de situatie si din aceasta perspectiva etichetez un meci ca fiind memorabil. Asadar, ca jucator am intors un 0 - 4 la pauza si am trimis meciul in prelungiri. Nu, n-am avut la dispozitie 45 de minute, ci 10, pentru ca s-a intamplat chiar la Cupa Agentiilor acum 2 ani.

Primul meci memorabil pe care l-am vazut, cu ochii mintii, a fost Franta-Germania (3 - 3 la Campionatul Mondial din 1982). Meciul se incheiase de vreo 5 ani cand am pus eu mana pe cartea lui Ioan Chirila. Cand, dupa alti ani, am putut urmari si imagini de la respectivul meci, mi se parea ca-l vazusem in direct, chiar pe stadion. Si un meci mai usor de reperat ar fi Liverpool-Milan (finala de la Istanbul), demonstratia perfecta ca in fotbal totul e posibil.

Rica Raducanu ti se pare simpatic sau penibil?
Galeria Rapidului are o scandare: "Asta e Rapidul din Giulesti/Iubeste-l si-ai sa-nnebunesti". Eu cred ca Rica iubeste prea mult aceasta echipa si a fost tot timpul nebunul simpatic al Giulestiului: si atunci cand dribla adversari in propriul careu, si astazi cand mai dribleaza limba romana. Pana la urma, sunt atat de multi cei care o dribleaza, din pacate, si atat de putini care au aparat poarta Romaniei in fata marelui Pele. De ce tocmai Rica sa fie penibil?

Free Gigi?
Ati nimerit gresit, nu e departamentul "Gratieri" de la Cotroceni.

Cupa Agentiilor la Fotbal 2014 este sustinuta de Event Stuff si echipata de PUMA. Evenimentul are loc la Daimon Sports Club. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related