Fundatia Calea Victoriei nu e pentru blazati si descurajati

Fundatia Calea Victoriei nu e pentru blazati si descurajati
Sandra Ecobescu si Neagu Djuvara, primul lector al Fundatiei Calea Victoriei

Am decis, dupa ce am aflat de cursurile si atelierele creative si de relaxare care se fac prin companii, sa abordam subiectul mai pe larg, intr-o serie de articole in care indexam locurile in care putem sa ne ducem viata de dupa munca, relaxandu-ne, si mai si invatand cate ceva. Incepem cu Fundatia Calea Victoriei, o organizatie culturala infiintata in perioada 2007-2008, de care multi dintre noi stim din auzite si cativa din Mansarda chiar i-am urmat cursurile.

Nu stiu daca e chiar prima organizatie de felul asta de la noi, dar eu numai de ea auzeam acum ceva ani. Daca era vorba de cursuri pe care le voiai doar asa, ca ti s-a nazarit tie sa inveti cutare lucru - ce-i drept, vorbesc acum de inca-liceeni si boboci la facultate - se stia despre ceva cu Calea Victoriei, fara sa fie clar daca lucrurile se intamplau chiar pe Calea Victoriei. Intre timp, dornicii s-au obisnuit sa se intalneasca pe Popa Soare, unde urca scarile si ajung la cursuri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related