Media Pozitiv reprezinta Romania la reuniunea anuala WorldCom PR Group de la Praga

Media Pozitiv reprezinta Romania la reuniunea anuala WorldCom PR Group de la Praga

Reuniunea anuala a Worldcom Public Relations Group, reteaua globala de agentii independente de PR, are loc anul acesta la Praga, in perioada 20-24 mai 2014. Romania este reprezentata la eveniment de Media Pozitiv, care a fost invitata sa faca parte din organizatie in 2013, informeaza un comunicat din partea agentiei.

Conferinta cuprinde 5 zile de dezbateri, prezentari si workshopuri, la care participa peste 100 de specialisti in relatii publice de pe toate continentele.

"Rolul regional si global al agentiilor din Europa Centrala si de Est este in crestere. Am inceput negocieri de principiu pentru clienti din Asia, America Latina, Africa si SUA care desfasoara operatiuni in Romania de mai multa vreme si care doresc sa inceapa sa comunice pe piata locala. In plus, Media Pozitiv a fost aleasa sa modereze sesiunea de business 'Technology', din cadrul Worldcom AGM (N.R. Annual General Meeting), ceea ce spune multe despre locul pe care specialistii in comunicare din Romania il ocupa la nivel global", spune Rares Petrisor (Managing Director, Media Pozitiv).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related