[Studiu de caz] SEAT Webshop, prima campanie romaneasca premiata la editia europeana IAB MIXX Awards

[UPDATE] Cu obiectivul de a vinde 1 masina pe luna, SEAT si Interactions au creat un showroom virtual, prin care utilizatorii puteau rezerva online o masina, la un pret special, urmand sa incheie tranzactia prin dealer in mai putin de 2 zile ca sa poata profita de oferta. Cu 3 masini vandute in prima luna si 100 de masini vandute in 24 de luni, campania s-a dovedit a fi un succes, recunoscut printr-un premiu de Merit la editia europeana IAB MIXX Awards, care recunoaste cele mai bune campanii interactive sau de digital din Europa, dintre campaniile castigatoare la editiile locale ale competitiei. Vedeti mai jos studiul de caz al campaniei, asa cum e creionat de Interactions:  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related