Cand liderii vor sa-si antreneze muschiul creativ

Cand liderii vor sa-si antreneze muschiul creativ
Mihaela Ginju (Director Executiv, Asociatia Erudio).

Continuam seria articolelor despre cursuri creative din Bucuresti cu programul Erisma, un concept integrat de cursuri si ateliere de Leadership Creativ din cadrul Asociatiei Erudio. Cum indica si numele, cursurile se adreseaza liderilor de orice fel; conditia e sa fie interesati de dezvoltarea profesionala prin cultura si creativitate.

Proiectul s-a nascut cu creionul pe hartie, in bucataria care tinea loc de birou la vremea aceea Mihaelei Ginju (Director Executiv, Asociatia Erudio).

Mihaela e unul dintre oamenii multidimensionali, care te surprind prin repertoriul variat de interese in domenii aparent deloc compatibile. Este absolventa de Finante si are experienta de 10 ani in vanzari (IT si Telecom), dar mare parte din copilarie si-a petrecut-o pe scena sau la repetitii, continuandu-si activitatea in artele spectacolului si pe parcursul carierei profesionale, care a condus-o catre antreprenoriat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related