Amintiri din fata blocului

Amintiri din fata blocului

Pe strada Dr. I. Cantacuzino din Brasov eram 5 copii. Unul eram eu, doi erau fratii mei, altul era Rares si altul era Vlad. Atat. In rest doar doamne si domni in varsta carora le spuneam "saru'mana". Am crescut la casa, intr-un cartier cu putini copii si multi pensionari. Ne jucam si noi mult pe strada, tenis de picior de obicei, dar parca mereu am simtit lipsa unei gasti mai mari, cum vedeam ca au colegii care stau la bloc. Noroc cu copiii de pe strada bunica-mii, ca am invatat si eu un Tara, tara, vrem ostasi, un Ratele si vanatorii sau o Ascunselea prin padure, care tinea ore intregi. Vremuri bune, ce sa mai zic, nu ma faceti acum sa incep sa le dau pe alea cu copilaria, cea mai frumoasa perioada a vietii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related