Finala Cupei Agentiilor la Fotbal 2014 si potopul

Finala Cupei Agentiilor la Fotbal 2014 si potopul
Podiumul Cupei Agentiilor la Fotbal in 2014: Lowe Group (locul I), Daedalus Consulting (locul II) si Infinit Solutions (locul III)

Ne-a placut mult la Cupa Agentiilor la Fotbal de anul trecut pentru ca a fost calduros, cu toate ca s-a lasat cu insolatii si bronzuri ceva mai agresive, asa ca anul asta ne-am dat peste cap sa petrecem fotbalistic in acelasi ritm. In consecinta, prognozele de la mijloc de mai ne-au impins Cupa inspre final de luna, pe 29-30 mai. Optimisti am fost si-am pornit la drum.

In prima zi, crema solara ne-a venit taman bine, dar in cea de-a doua zi, exact de la optimi in sus, soarele a intrat la apa si-am fost bantuiti de ploaie pe terenurile de la Daimon Wellness Club. Fiti pe pace, decorurile de la Event Stuff au rezistat temeinic, la fel si panoul cu frumoasele sigle create pentru fotbalistii din publicitate, pus pe picioare de AdProduction. De pelerinele de ploaie de la PUMA, nu mai zic ca ne-au salvat. In multimea de jucatori si sustinatori veniti la Cupa, nu aveai cum sa nu recunosti echipa de pe marginea terenurilor, IQaderii, acele buline rosii care roiau de zor, fie la telefoane, fie la scoruri, fie la fotografii, filmari si interviuri.

Inundati am fost de ploaie, si-a urmat harababura. Cateva dintre echipe au capitulat in fata ploii si nu au mai venit – mai in gluma, mai in serios, ii lasam cu propria constiinta, banuim ca ii va certa un pic.

La fata locului, echipele castigatoare cu scor de 3 la 0, fara joc, erau din ce in ce mai nerabdatoare sa-si intalneasca urmatorul adversar. The show must go on, si inca rapid, "n-aveam timp de stat". Pana la urma, s-a facut lumina si la propriu, si la figurat. Meciurile s-au jucat, s-a tipat, s-a incurajat, si-au iesit si invingatorii.

F.C. LOWE sau One Big Band (LOWE Group) au plecat acasa campioni, aducand Grupului Lowe titlul de agentie fotbalistica prin excelenta. Si nu numai atat: anul asta, Bogdan Mincu de la Lowe a fost "Goalgetter-ul competitiei", iar Victor Oprisan si Alexandru Molico au aparat cu cea mai mare iscusinta poarta, impartind intre ei titlul de "Cel mai bun portar". Pe Alexandru, pariem, o sa-l tineti minte mai ales in postura de purtator de cuvant al echipei. Le zicea si inspira.

Campioni si sustinatori: F.C. LOWE – One Big Band

Scopul declarat al celor de la Lowe Group a fost sa multumeasca galeria

Tot F.C. LOWE – One Big Band au primit si Premiul special Event Stuff pentru Cea mai buna logistica pe teren si in afara lui. Se vede in poze de ce.

Event Stuff a acordat premiul pentru Cea mai buna logistica

Vulturii Daedalus sau Daedalus Eagles, campioni acum 2 ani si iesiti pe loc tert anul trecut, s-au mentinut in top. Jocul coechipierilor, in frunte cu cei 2 gemeni ai echipei despre care am auzit ca derutau adversarii pe teren, le-a adus locul secund. Au promis ca vor reveni, pusi pe treaba si victorie.

Daedalus Eagles - Premiul II

Baietii de la Infinit Scorers, echipa formata din fotbalistii ambitiosi de la Infinit Solutions, au iesit pe locul 3. Erau multumiti, ne-au spus, pentru ca obiectivul lor principal a fost sa se claseze in primii 4. Zis si facut, va asteptam la anul pentru un level-up pe podium. 

Infinit Scorers - Premiul III

Premiile Cel mai frumos gol si Cea mai fairplay echipa au mers la Momentum, Marius Greaca fiind atacantul remarcat de noi (speram ca am inteles bine, si vorbim de un atacant).

Echipa Momentum

Premiul pentru Cel mai bun echipament a revenit echipei Geometria Fazei, de la Geometry Global, care, prin imbracamintea lor, au sustinut cauza #donezkm. Tot ei au primit si premiul pentru Cea mai creativa emblema.

Geometria Fazei - Geometry Global

Cea mai creativa emblema: Geometry Global

Cea mai infocata galerie a revenit sustinatorilor echipei Galacticii G7 (GrupSapte), desi mentionam ca galeria campionilor F.C. LOWE – One Big Band a facut concurenta serioasa.

Galeria GrupSapte a facut furori

Ne-a placut mult si Cupa de anul asta, cu bunele, si cu relele ei. Am vazut camaraderie, am vazut galerii infocate si am vazut pasiune cat cuprinde pe teren, atat in jocul castigatorilor, cat si al celor care de data asta au pierdut. Celor din urma le spunem capul sus si fuga la antrenamente, caci ocazii vor mai fi.

Iar pe final, permiteti-ne sa ne laudam propria tenacitate. Ce face un pic de ploaie din noi? Doar ne motiveaza.


IQaderi in actiune: Miki Craciunescu si Lucian Baches

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related