Mai stie cineva cum se chema OLX.ro inainte?

Mai stie cineva cum se chema OLX.ro inainte?

Ma gandeam la un moment dat, cand treceam pe la statia de metrou Victoriei, care era tapetata cu bannere OLX.ro, ca peste un an nu o sa mai stie nimeni cum se chema acest site de anunturi "inainte". Pentru ca a existat un "inainte", un Mercador rebranduit aproape peste noapte, imediat dupa ce a derulat o campanie agresiva ca sa se pozitioneze ca fiind acel site de anunturi. Va amintiti, cu siguranta, de domnul cu bormasina.

Desi evenimentul pentru presa in care a fost anuntata schimbarea de nume nu a fost cel mai reusit, o noua campanie  a brandului are sanse sa atinga popularitatea primei. Gandite tot de The Geeks, care sunt cu OLX inca de pe vremea cand se numea Mercador, trei noi spoturi haioase acumuleaza rapid vizualizari pe YouTube. Conform unui comunicat emis de grupul Leo Burnett, spoturile fac parte din seria de 19 pe care agentia le-a creat pana acum pentru Mercador/OLX.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related