5 ad-uri pentru 5 iunie, Ziua Internationala a Mediului

5 ad-uri pentru 5 iunie, Ziua Internationala a Mediului
Print creat de Stark Communications, India

In 1973, niste oameni importanti, reuniti la United Nations General Assambly, au stabilit ca pe 5 iunie va fi Ziua Internationala a Mediului. Si asa i-a ramas numele si data de atunci. 5 iunie, o zi care-si propune sa atraga lumii intregi atentia ca planeta asta pe care traim e fragila si are nevoie de protectie. Sarbatoarea e coordonata de United Nations Environment Programme (UNEP).

Anual, UNEP desfasoara campanii ca sa se asigure ca semnificatia zilei de 5 iunie ajunge la cat mai multi oameni care, eventual, o sa si faca ceva pentru mediul inconjurator. In 2014, campania principala are forma unei competitii intre 4 vedete, supermodelul Gisele Bundchen, actorii Don Cheadle si Ian Somerhalder si fotbalistul Yaya Toure, care reprezinta fiecare cate o cauza si trebuie sa stranga cat mai multe semnaturi in favoarea lui. Ma rog, toate cauzele sunt importante, de la reducerea consumului de energie la reciclarea plasticului. Spotul campaniei e construit pe muzica The Police, Sending out an SOS:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related