[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna mai

[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna mai

Daca in luna aprilie topul celor mai vizualizate reclame de pe YouTube a fost dominat de sportivi si de Coca-Cola, in luna mai avem parte de mai multa diversitate. Reamintim metodologia prin care e realizat clasamentul: acesta este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

In luna mai, cel mai vizualizat clip a fost Celebrities Read Mean Tweets #7, in care Jimmy Kimmel le roaga pe mai multe vedete din SUA sa citeasca comentariile rautacioase la adresa lor postate in social media.

 

Pe a doua pozitie in top regasim un clip din campania electorala a PNL: Voteaza ora Europei! Schimba ora Romaniei! Clipul ne indemna sa votam cu PNL la Europarlamentare pentru ca ceasurile noastre sa arate aceeasi ora cu ceasurile din Europa Centrala si de Vest.  

 

Pe locul al treilea este o reclama in care vedem cum mai multe fotomodele se straduiesc sa arate sexy in timp ce citesc statistici ingrijoratoare despre cum ii afecteaza conflictele armate pe oamenii care traiesc in apropierea lor. The Most Important ”Sexy Model” Video Ever promoveaza cauzele Save The Children USA.

 

Locul al patrulea e ocupat de cea de-a doua prezenta romaneasca din top: clipul interactiv pentru Audi MIDOCAR – Summer Temptations. Acesta le permite utilizatorilor sa aleaga intre cinci finaluri diferite pentru povestea pe care tocmai au urmarit-o. Lansarea acestui spot am anuntat-o intr-o stire, unde gasiti si mai multe detalii despre echipele care au lucrat pentru acest spot si despre ideea din spatele lui.

 

Pe al cincilea loc se afla Making of-ul spotului pentru Redd's Mojito, care anunta lansarea noului sortiment din portofoliul Redd's. Despre toate componentele noii campanii de comunicare Redd's am scris si noi aici. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related