FCB Bucharest a decorat Google House in Romania

FCB Bucharest a decorat Google House in Romania

Conceptul creativ care a dictat modul de amenajare al Google House a fost gandit de echipa de BTL a FCB Bucharest, arata un comunicat din partea agentiei. Casa Google a fost o initiativa implementata in patru tari din regiunea Europei Centrale si de Est (Polonia, Cehia, Ungaria si Romania), la noi ea fiind gazduita de Maison 13. Mai multe despre proiect si despre evenimentul de lansare a Google House am scris aici.

Echipa FCB a primit sarcina de a gasi un concept colorat si dinamic care sa surprinda spiritul Google. Primul pas in rezolvarea brief-ului a fost gasirea unui arhitect potrivit. Dragos Solot, in portofoliul caruia se gasesc proiecte de arhitectura, design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), centre comerciale, restaurante si baruri (Uptown, Voglio) si locuinte a fost alesul. Acesta spune despre modul in care a fost decorata casa Google:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related