In Iasi, astepti tramvaiul ca intr-o sala de spectacol: un proiect outdoor semnat Wink Public Multimedia

In Iasi, astepti tramvaiul ca intr-o sala de spectacol: un proiect outdoor semnat Wink Public Multimedia

Wink Public Multimedia anunta finalizarea unui proiect outdoor desfasurat in colaborare cu Opera Nationala Romȃna Iasi prin care doua adaposturi pentru calatori aferente statiei Filarmonica Iasi au fost amenajate ca sali de spectacol. Proiectul este sustinut de Primaria Municipiului Iasi si R.A.T.P. Iasi, si constituie primii pasi intreprinsi pentru cea de-a doua editie a Festivalului International al Educatiei (FIE 2014), desfasurata intre 20-29 iunie la Iasi, informeaza un comunicat emis de Wink Public Multimedia.

Astfel, interiorul fiecarei statii e acoperit in intregime cu imagini care surprind decorul Salii Mari a Teatrului National "Vasile Alecsandri" din Iasi. Statiile sunt luminate seara cu reflectoare, iar calatorii pot asculta arii celebre de opera in interiorul statiilor. In completare, vin elementele unui pian pictat si programul urmatoarelor evenimente ale Operei Nationale Romȃne Iasi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related