Publicitatea a invatat portugheza

Publicitatea a invatat portugheza

Incepe. Maine in sfarsit incepe. El, Campionatul, unde nici un meci nu e un simplu meci si nici un gol nu-i doar un gol.

Imi si imaginez agitatia care-a cuprins lumea publicitatii mai pe la inceputul anului. Prin agentii din toata lumea motoarele de cautare vedeau doar cuvinte precum "football", "Brasil's symbols","Rio", "World Cup history", iar "brainstorming despre campania pentru Cupa Mondiala" era cel mai important task de pe lista de to-do. Messi, Neymar, Xavi si alti fotbalisti renumiti isi mai treceau in agenda cate un "filmat spot pentru brandul X". Ei bine, acum, in pragul Campionatului Mondial, a venit timpul sa culegem roadele si sa trecem in revista campaniile cu si despre fotbal care au iesit. Sunt multe, iar lista nu e exhaustiva cu siguranta. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related