Gala Societatii Civile 2014 si-a desemnat castigatorii

Gala Societatii Civile 2014 si-a desemnat castigatorii

In cadrul celei de-a XII-a editii a Galei Societatii Civile, care a avut loc in data de 10 iunie, la Ateneul Roman, au fost premiate cele mai bune proiecte si programe ale sectorului non-profit si neguvernamental din Romania. Marele premiu a fost castigat de catre proiectul "Bun venit pe lume!", al celor de la Salvati Copiii Romania, proiect castigator si la sectiunea Sanatate, prin care s-a reusit strangerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare si echipamente performante a maternitatilor din Romania, pentru salvarea bebelusilor nascuti prematur, arata un comunicat emis de organizatori.

Festivitatea de premiere s-a desfasurat sub sloganul campaniei de anul acesta: "Cei pe care poti conta, chiar daca nu vor candida. Merita sa-i cunosti!". Gala a fost prezentata de Mircea Toma si Luca Niculescu, iar in sala s-au aflat peste 700 de reprezentanti ai sectorului asociativ din Romania, reprezentanti ai sectorului privat si ai sectorului public, ai mediului academic, jurnalisti, cercetatori, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si personalitati publice .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related