Ambalajul Hochland Mixtett, redesenat de AMPRO Design

Ambalajul Hochland Mixtett, redesenat de AMPRO Design

AMPRO Design a redesenat ambalajele gamei de branza topita Hochland Mixtett si a realizat packaging design-ul noilor sortimente: Con Carni si Picanterie. Cele doua noi sortimente au fost lansate in urma unor cercetari calitative & cantitative realizate anul trecut de catre Hochland, arata un comunicat emis de agentie.

"Sortimentele de Mixtett Tematic au venit ca raspuns la nevoia de varietate a consumatorilor, asa ca noi am preluat ideea, dar am si avut grija ca noile ambalaje sa sugereze, in continuare, apropierea Hochland fata de consumatori. Astfel, am ales conceptul de textila pictata manual, ca simbol al lucrurilor create de oameni cu pasiune. Sub numele de “gusturi indraznete”, suratele tematice au intampinat o singura provocare in geneza lor si anume o diferentiere cromatica foarte clara", a declarat Francesca Muresan ( Packaging Designer, AMPRO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related