Carpe diem, carpe diem, tot in sarbatoare-o tinem

Carpe diem, carpe diem, tot in sarbatoare-o tinem

Pai de ce sa fim tristi cand putem sa fim veseli? De ce sa ne lasam apasati de griji cand putem sa uitam de ele? De ce sa fie rau cand poate sa fie bine? Brazilienii si-au scris frumos motto-ul pe steag – Ordem e Progresso. Noi romanii nu avem asa ceva, dar va zic eu ca in interiorul fiecaruia dintre noi e o voce mica-mititica care ne sopteste incontinuu “Carpe diem, carpe diem! Traieste clipa baaaa!”.

Cam acelasi lucru ni-l sugereaza si noua campanie pentru Patriot, bautura spirtoasa care tocmai isi scoate capsorul pe rafturile pravaliilor din toata tara. Fiecare zi a saptamanii a primit un spot, difuzate la TV in functie de ziua in care ne aflam. Semnate de Three, executiile ne ofera cate un motiv pentru care fiecare din ele ar trebui celebrata ca si cand ar fi o sarbatoare in toata firea. Adica la un pahar de vorba. Iata de ce ar trebui sa nu ne mai incapem in piele de fericire ca e luni: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related