Marii castigatori ai categoriilor Outdoor, Media si Mobile la Cannes Lions 2014

Marii castigatori ai categoriilor Outdoor, Media si Mobile la Cannes Lions 2014

A doua gala din cadrul Cannes Lions 2014 a rasplatit cele mai creative campanii inscrise la categoriile Outdoor, Media si Mobile.

Cu 5.660 de inscrieri din 80 de tari, Outdoor a fost categoria cu cea mai stransa competitie de la festival. Grand Prix-ul a fost castigat de Campania “Anz GAYTM”, inscrisa de WHYBIN\TBWA Group Melbourne pentru Anz Bank.

In calitate de sponsor principal al evenimentului Gay & Lesbian Mardi Gras din Sydney, Anz Bank a demonstrat ca sprijina comunitatea LGBT transformand clasicele ATM-uri in mult mai sclipitoarele GAYTM-uri. Tranzactiile au crescut semnificativ pe perioada manifestatiei, iar suma stransa din taxele asociate acestor tranzactii a fost donata unei organizatii caritabile care sprijina drepturile LGBT.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related