Social Media for Parents revine cu o noua editie pe 8 iulie

Social Media for Parents revine cu o noua editie pe 8 iulie

Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment ce va reuni parintii activi in mediul online si va aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia. Evenimentul include doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media, arata un comunicat emis de organizatori.

Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar si sfaturi pentru construirea unei relatii de succes cu brandurile, sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related