Mona Opran (Centrade Saatchi & Saatchi), in juriul Euro Effie 2014

Mona Opran (Centrade Saatchi & Saatchi), in juriul Euro Effie 2014
Mona Opran (COO, Centrade Saatchi & Saatchi)

Mona Opran (Chief Operating Officer, Centrade Saatchi & Saatchi) face parte din juriul celei de-a 18-a editie a festivalului international Euro Effie 2014, informeaza un comunicat din partea Saatchi & Saatchi PR. Festivalul are loc intre 17 si 18 septembrie la Bruxelles. 

"Am fost onorata de invitatia primita si sunt incantata sa fac parte din juriul acestei editii in care vor fi recompensate campaniile ce construiesc branduri puternice. Traim vremuri in care clientii traseaza o linie subtire intre analiza intensa si emotia intensa. Pentru mine, comunicarea efectiva a unui brand nu se rezuma la cantitatea statisticilor obtinute ci la raspunsul unei singure intrebari pe care clientii o adreseaza brand-urilor: 'Cum imi va imbunatati viata?'. Vorbim de intelegerea emotiei si a valorii din spatele unei informatii pe care un brand o transmite prin intermediul acestor statistici", a declarat Mona Opran (COO, Centrade Saatchi & Saatchi).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related