Publicitarii vor canta cu vedetele Cat Music la Cupa Agentiilor la Karaoke 2014

Publicitarii vor canta cu vedetele Cat Music la Cupa Agentiilor la Karaoke 2014

Publicitarii participanti la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music vor putea canta duete impreuna cu Delia, Elena Gheorghe, What's Up, Voltaj, Cabron, Giulia, Smiley, Shift sau Mandinga sau vor putea canta o melodie acompaniata de trupa de cover-uri FreeStay. MC-ul competitiei va fi CRBL.

Evenimentul, care va avea loc pe 23-25 septembrie, va consta in 3 probe principale. Una dintre acestea va fi proba Cat Music. Aceasta va consta fie in interpretarea unei melodii cu unul din artistii Cat Music mentionati mai sus, fie in interpretarea unui cover acompaniat de trupa FreeStay.  Urcarea pe scena va fi precedata de o repetitie cu artistii Cat Music.

Agentiile interesate sa participe la eveniment vor putea sa se inscrie incepand cu 29 iulie. Fiecare agentie va avea o echipa de 2-10 oameni care va avea cate trei reprezentatii pe scena. Nu toti membrii echipei trebuie sa participe la fiecare reprezentantie, dar fiecare membru al echipei va trebui sa urce cel putin o data pe scena. In momentul inscrierii, agentiile vor trebui sa precizeze si cu care artist sau trupa vor sa cante in cadrul probei Cat Music si ce melodie vor sa interpreteze.

Mai multe detalii despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music gasiti pe site-ul competitiei

Despre artistii Cat Music de la Cupa Agentiilor la Karaoke

Delia Matache, cunoscuta sub numele de scena Delia, este o artista completa din toate punctele de vedere. A urmat Liceul de Muzica „Dinu Lipatti”, iar apoi cursurile Conservatorului de Muzica din Bucuresti. Ca specializare si-a ales pianul, iar, in paralel, a studiat flautul timp de cinci ani. Delia a debutat in industria muzicala in anul 1999, la varsta de 17 ani, facand parte din trupa N&D. Dupa destramarea trupei N&D, in 2003, Delia Matache decide sa urmeze cariera solo, lansand numeroase hituri. Melodiile pe care le veti putea canta in duet cu Delia la Cupa Agentiilor la Karaoke sunt "Ipotecat", "U (fighting with my ghosts)", "Doar pentru tine", "A lu' Mamaia", "Omadeo".

Cu o istorie pe piata muzicala romaneasca de mai bine de un deceniu, Elena Gheorghe este perceputa ca una dintre cele mai bune voci la ora actuala. La 23 de ani de la primul sau concert, Elena este una din cele mai indragite artiste din Romania, hitul ei din 2013, "Ecou", fiind cea mai difuzata piesa a anului si 8 saptamani la rand No. 1 in cel mai important top autohton, Media Forest. Melodiile pe care puteti sa alegeti sa le cantati cu Elena Gheorghe sunt "Ecou", "Pana dimineata", "Mamma Mia", "Te ador", "Ochii tai caprui", "De neinlocuit". 

What’s UP (Marius Ivancea) a scris primele versuri la varsta de 8 ani si, de atunci, scrie fara oprire. La varsta de 22 de ani, What’s UP scoate prima piesa de succes – ”Habar n-ai tu”, in colaborare cu Maximilian”, moment in care anunta primul sau album – “Povestea inimii”. “Taxi” este hitul ce marcheaza primul single solo al artistului, piesa care cucereste topurile muzicale si care reprezinta capul de afis al unui turneu prin orase din Romania, in 2014. Agentiile care vor vrea sa cante cu What's Up vor putea alege dintre melodiile "Taxi", "K la meteo" si "La multi ani". 

Trupa Voltaj este infiintata in anul 1982, odata cu lansarea primului single “Nori de Hartie”. Trupa a castigat `Best Romanian Act` la MTV Europe Music Awards 2005.  In cei 22 de ani de existenta, trupa a lansat 9 albume ("Pericol de moarte", "Risk maxim 2", "Bungee", "3D", "424", "Povestea oricui", "Revelator" si "V8"). Cu Voltaj veti putea canta una dintre piesele "Da vina", "Lumea e a mea", "Pic pic", "Mi-e dor de..." si "Vocea Ta" feat. Cabron.

In 1999, Cabron infiinteaza trupa Codu’ Penal impreuna cu Shobby si lanseaza 3 albume in aceasta formula. In 2005 devine producatorul muzical (impreuna cu Shobby) al compilatiei “Hip-Hop Greu de Difuzat”, dedicata lui Sisu. In 2007, a iesit din trupa Codu’ Penal, urmarind o cariera solo. In acelasi an a lansat albumul “Prin ochii mei”. Din 2009 a intrat in echipa Hahaha Production, alaturi de care a lansat numeroase hituri. Cei care il vor alege pe Cabron la proba Cat Music vor putea canta "Frunzele si iarba", "Da-o tare", "Iarna pe val" sau "Vocea ta".

Giulia Anghelescu a pasit prima oara pe scena la 6 ani, la emisiunea pentru copii Tip Top Minitop. In martie 2000, Giulia intra in trio-ul de succes Candy. Alaturi de Candy, a lansat 5 albume. In 2004, Giulia renunta la trupa Candy si opteaza pentru cariera solo. La scurt timp, lanseaza primul album solo, intitulat “Giulia”. Cu Giulia veti putea canta una dintre melodiile "Vorbe goale", "Jocuri deocheate" sau "Un om cu un pian".

Dupa 5 albume de succes cu SIMPLU, trei albume ca artist solo, importante premii muzicale, aparitii in filme si numeroase turnee nationale, Smiley este cu siguranta cel mai apreciat pop star din Romania. Videoclipul “Dead man walking a fost o premiera mondiala, Smiley devenind primul artist care foloseste intr-un clip elemente de realitate augmentata. Desi muzica ii ocupa cea mai mare parte din timp si energie, artistul isi valorifica si calitatile de producator al mai multor artisti romani si abilitatile de entertainer, facand parte din doua show-uri TV foarte populare in Romania. Publicitarii care vor sa cante cu Smiley pot alege piesele "Acasa", "Cai verzi pe pereti", "Preocupat cu gura ta", "In lipsa mea", "Love is for free", "Plec pe Marte" si "Am bani de dat".

Formata in anul 2002, trupa Mandinga a reusit in decursul primilor sai 10 ani sa-si consolideze o imagine de creatori de show. Desi a trecut prin mai multe transformari privind componenta si cizelari ale stilului, Mandinga a adunat un numar impresionant de fani in toate colturile lumii. Mandinga inseamna sase muzicieni pasionati: Elena Ionescu (voce), Chupi – Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach – Valentin Andrei Zachar (saxofon) si Tony (trombon). Agentiile care vor canta cu Mandinga vor avea de ales intre melodiile "Soarele meu", "Sufletul Zambea" si "Zaleilah".

CRBL (Compun Rime Bine Legate) si-a inceput cariera ca membru al trupei Simplu. Alaturi de colegii sai, artistul a inregistrat opt albume si a turnat pelicula “Un Film Simplu”, unde a interpretat propriul rol. Cantaret, coregraf si dansator, CRBL si-a inceput cariera solo cu single-ul “Romanu’ n-are noroc” lansat in 2010. Cariera artistului a inflorit dupa ce acesta ajunge imaginea unei companii de telefonie mobila. In primavara lui 2012,  in urma unei colaborari cu Helen, CRBL lanseaza “Kboom”. Piesa devine  hit al anului si cel mai de succes single din cariera solo de pana-n prezent,  aducandu-i  artistului  premii la editiile Romanian Music Awards si Media Music Forest 2012.

Shift este unul dintre cei mai noi artisti de hip-hop de pe piata muzicala romaneasca. De origine din Galati, unde in 1998 pune bazele trupei Ilogic, Shift colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator. In 2008, hotaraste sa plece la drum in varianta solo si lanseaza clipul piesei “Prea Devreme” sub pseudonimul “Kreuzet”. Anul 2010 aduce noi schimbari in cariera sa: isi schimba pseudonimul in “Shift”, filmeaza primele 3 videoclipuri si-si mareste portofoliul de artisti cu care colaboreaza pe partea de productie (Puya, Bere Gratis, Dj Osaka si SRG, Sylvie). Anul 2013 vine cu mega-colaborarea cu Marius Moga, pentru single-ul “Sus pe toc”, unul dintre hiturile anului, cu milioane de vizualizari pe Youtube. Tot in 2013, Shift lanseaza, alaturi de Paula Seling, piesa "ARDE". In 2014, Shift surprinde din nou, cu remake-ul “Dupa ani si ani”, al hitului nemuritor de la Compact, alaturi de finalistul Vocea Romaniei 2013, Vizi Imre. Melodiile pe care publicitarii le vor putea interpreta cu Shift sunt "Sus pe toc",  "Dupa ani si ani", "Lejer" si "Viata-i de vina".

Despre Cat Music

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca.

De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului -  Delia, Elena, Smiley, CRBL,  What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music.

Mai multe informatii pe http://catmusic.ro/ si https://www.facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music

Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related