Patru agentii romanesti de PR comenteaza duelul Walmart – The New York Times

Patru agentii romanesti de PR comenteaza duelul Walmart – The New York Times

Pe 19 iunie, Timothy Egan, jurnalist si scriitor american premiat de-a lungul carierei lui cu Pulitzer sau National Book Awards, a publicat, in The New York Times , un material intitulat "The Corporate Daddy - Walmart, Starbucks, and the Fight Against Inequality". Pe scurt, textul puncteaza cateva din principalele probleme ale societatii americane actuale (salarii mici, taxe educationale mari, asigurari medicale precare etc) si felul in care doua dintre cele mai mari corporatii din lume, Walmart si Starbucks, ar putea contribui la imbunatatirea situatiei. Daca Starbucks da semne ca vrea sa-si ajute angajatii (recent a declarat ca va plati taxele de facultate ale lucratorilor sai), Walmart contribuie, spune Egan, la prapastia tot mai mare care se casca intre americanii bogati si cei saraci, care se chinuie sa supravietuiasca: lucratorii din lantul de magazine (cel mai mare angajator din tara) au salarii "umilitoare: in comparatie cu top managementul, si sunt nevoiti sa caute solutii in programe guvernamentale ca sa-si asigure traiul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related