Saptamana Asiatica de la Lidl, o campanie semnata Golin

Saptamana Asiatica de la Lidl, o campanie semnata Golin
Degustare de produse Vitasia

Golin a organizat pentru Lidl campania de promovare a Saptamanii Asiatice de la Lidl, care a avut loc in perioada 30 mai – 6 iunie si s-a desfasurat pe blogurile generaliste, de fashion si calatorie. Fiecare bloggerita implicata in campanie a publicat cate o postare despre atasamentul personal fata de cultura asiatica (filme, preparate culinare, locuri de vizitat), cititoarele au fost invitate sa se implice prin comentarii, iar cele mai originale raspunsuri au fost premiate cu o sedinta foto, informeaza un comunicat emis de Golin.

In cadrul sesiunii foto, bloggeritele si cititoarele lor au fost costumate in gheise si au degustat produsele Vitasia de la Lidl.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related