CaziNoul din Constanta prinde viata la inceput de august

CaziNoul din Constanta prinde viata la inceput de august

Am vazut la un moment dat pe Facebook o postare care ne indemna catre un tur virtual al cazinoului din Constanta. Intrat, vizitat. Si apoi am observat ca vizitei virtuale ii era atasata eticheta before. Pentru ca, aparent, un grup de oameni lucreaza si la versiunea after: vor incerca sa revitalizeze cazinoul parasit printr-o serie de evenimente programate la inceputul lunii august. Pentru CaziNou, au creat si o campanie de crowdfunding, valabila pana pe 13 iulie.

Am aflat si ca proiectul nu e singular: Calup e o platforma de regenerare urbana care coopteaza oameni constant: arhitecti, artisti, designeri. Impreuna, se dau peste cap pentru a valorifica astfel de spatii, majoritatea bucurestene, prin organizarea de evenimente artistice si culturale. O lasam pe Cristiana Tautu, fost agent literar si actual PR pentru Calup, sa povesteasca mai multe despre ce i-a motivat sa porneasca in drumul regenerarii urbane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related