[Lions Review] Eugen Suman: Ma bucura numarul mare de inscrieri din Romania, mai ales ca ma intorc in tara in august

[Lions Review] Eugen Suman: Ma bucura numarul mare de inscrieri din Romania, mai ales ca ma intorc in tara in august

Publicitarii romani comenteaza inscrierile si castigatorii de la editia Cannes Lions 2014. Vedeti raspunsurile lui Eugen Suman, in prezent Creative Director la McCann Prague:

Comentarii despre concluziile la care au ajuns juriile de anul asta
Scriam undeva ca premiile date la Cannes anul asta spun mai multe despre calitatea juriului decat despre calitatea industriei de publicitate. Concluzia mea: un juriu ultra-politic, fricos si cu foarte putin knowledge despre advertising. Cred ca niciodata n-a fost mai rau. Ma face sa ma intreb daca shortlisturile mele au vreo valoare in conditiile astea.

Ce campanii meritau premii mai mari decat li s-au acordat
Ghita si Cif Cleans Romania, de la McCann, meritau macar argint sau aur. Si sunt sigur ca mai sunt si altele. Dar asta cu ce merita sa ia e foarte tricky, pentru ca trebuie sa lasi loc si juriilor sa se exprime. In fiecare an sunt o gramada care meritau sa ia si nu iau, deci asta, sa zicem, nu e o problema. E mai grav cand iau campanii clar pe criterii politice sau la mica ciupeala, la meschinarii intre presedinti de jurii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related