[Neconventionalul zilei] Leacul pentru singuratate, de la Nescafe: cani din carton

[Neconventionalul zilei] Leacul pentru singuratate, de la Nescafe: cani din carton

Aici o sa gasiti in fiecare zi o campanie neconventionala despre care merita sa zici "ai vazut ce-au facut astia?". Zi de zi apar noi motive sa vezi publicitatea altfel, o sa le urmarim intai aici, apoi live, la ADfel, intre 18 si 24 august, la Fabrica.

Noua initiativa Nescafe a facut sa-mi rasune in cap din nou si din nou un refren al unui cantec simpatic de care uitasem: "You can buy me with a coffee, I'm so cheap". Se face ca, in Paris, ziarul de dimineata e livrat intr-un ambalaj special din carton rezistent, care se transforma in doua cani. Pui in ele cafeaua instant care vine la pachet si niste apa fierbinte si gata: ai cafea pentru tine si inca o ceasca pe care s-o imparti cu cineva in timp ce citesti ziarul de dimineata.

Toata povestea asta care ma duce cu gandul la o scena romantica dintr-un parc din Paris (el se apropie timid de ea tinand in mana o cana din carton din care ies aburi aromati de cafea, ea zambeste si roseste) a pornit de la realizarea ca cititul ziarului dimineata e un obicei tareee tare singuratic. Agentia care a avut mica revelatie e Geometry Global Paris, iar ambalajul special insoteste ziarul Metro.

Acum ma intreb daca agentia pariziana s-a gandit si la strainii dubiosi care-si lipesc privirile de tine in mijloacele din transport in comun. Te uiti in stanga, privirea e acolo. Te uiti in dreapta, inca e acolo. Priveste-i inapoi si-o sa-ti zambeasca larg, apoi o sa se apropie de tine. Acum au posibilitatea sa se apropie cu o cana de cafea fierbinte in mana. Pe care eventual s-o verse pe tine daca ii respingi. Dar nu mai continui cu scenariul asta ca-i cam SF si paranoic. Mai bine va las sa va uitati la filmuletul de prezentare:

Va place? Mie imi place ideea canilor pliabile, nu stiu ce sa spun in schimb de motivatia pe care au gasit-o, cea cu cititul ziarului de dimineata impreuna cu cineva. Cred ca e din cauza ca filozofia mea despre dimineti se apropie mai mult de cea din acest citat super-sharuit in social media al lui Zooey Deschanel, dar fara partea cu imbratisarile:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related