2activePR comunica pentru Monsanto Romania

2activePR comunica pentru Monsanto Romania

Alaturi de agentia Fleishman Hillard la care este afiliata, 2activePR va coordona activitatile de comunicare si PR pentru Monsanto la nivel local si va dezvolta strategii de comunicare, in special pe partea de relatii cu mass-media, inclusiv bloggeri, si pe partea de organizare de evenimente, arata un comunicat emis de agentie.

"Suntem incantati sa lucram cu o echipa atat de dedicata actiunilor pe care noi le desfasuram. Atitutudinea proactiva si creativitatea bazata pe propuneri veritabile sunt atuurile prin care 2activePR ne-a castigat atentia. Prin aceasta noua colaborare dorim sa facem cunoscuta adevarata noastra activitate si sa raspundem oamenilor la intrebarile lor legate de Monsanto. Vom dezvolta impreuna activitati de comunicare, dar si evenimente inedite la scara larga. Suntem impresionati de expertiza echipei care a reusit sa acopere arii foarte variate de comunicare, de la resurse umane, pana la domenii specifice agriculturii", a spus Mihaela Vasile (Public Affairs Specialist, Monsanto Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related