The Mark PEOPLE reuneste comunitatea creativa din Romania: un proiect The Institute si Grolsch

The Mark PEOPLE reuneste comunitatea creativa din Romania: un proiect The Institute si Grolsch

The Institute si Grolsch au demarat initiativa The Mark PEOPLE, menita sa implice comunitatea creativilor din Romania in jurul unor activitati care vor populariza idei, proiecte si lucrari din sfera industriilor creative. Domeniile care vor fi promovate prin activitatile The Mark PEOPLE sunt arhitectura, publicitatea, jurnalismul, cercetarea, designul, artele spectacolului, software-ul, mestesugurile, filmul si muzica, informeaza un comunicat emis de The Institute.

The Mark PEOPLE genereaza continut video si editorial cu si despre creativi romani, promoveaza lucrarile semnate de acestia si organizeaza o serie de evenimente menite sa sustina proiecte si initiative romanesti inovatoare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related